За компанията

Начало » За нас

Екип

Екипът на Агенция „Амалтея" е формиран от брокери с дългогодишен опит на пазара на недвижими имоти. Добрият контакт с клиентите, любезното отношение и коректността са наши водещи принципи.

За нас е важно поддържането на богата база имоти в нашия каталог. Доброто познаване на пазара ни дава възможност да бъдем максимално полезни на нашите купувачи и да успеем съвместно да изберем имота, който удовлетворява техните нужди. Съответно компетентността в областта на предлагането ни помага да бъдем полезни и на продавачите си, като правилно ги консултираме относно оптималната за тях цена при продажбата на имота им.

Какви обекти можете да намерите в сайта?

Агенцията работи абсолютно с всички видове имоти, предмет на покупко-продажба или наемни отношения.

Офисът на фирмата е базиран на територията на гр.София и болшинството имоти, с които работим са локализирани в гр.София и близките населени места. Но както всички ние знаем, ние българите сме благословени, защото сме се родили и живеем в една изключително красива страна с много вълнуващи места за почивка и развлечения. На територията на страна ни са разкрити ценни исторически обекти. И нашият екип не можа да остане равнодушен към това национално богатство. Постарали сме се в секция курортни имоти да подберем за Вас интересни предложения в морски курорти, планински курорти и имоти в страната.