Услуги

Начало » Брокерски услуги

Предлаганите от нас услуги включват всички видове сделки на пазара на недвижими имоти на територия на София и страната:

Купувате имот

В нашия сайт ще намерите каталог от имоти, представени със снимки и подробно описание на всеки един от тях. Агенцията работи абсолютно с всички видове имоти, предмет на покупко-продажба или наемни отношения.

Ако търсите имот за закупуване - ще разберете как да се свържете с нашите брокери, които ще Ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност и да изберете най-добрия за Вас имот.

Нашите брокери ще работят с Вас през целия процес на реализиране на сделката по купуването на желания имот - от началния момент на ориентиране в сложния пазар на имоти и избора на най-подходящия за Вас имот, до момента, в който ще се снабдите с документите за собственост и така жадувания ключ. Ще получите компетентна юридическа помощ в процеса на самата сделка. ?мотите, които ние предлагаме са проверени!

Продавате имот

На Вас продавачи - предлагаме квалифицирана помощ при определянето реалната цена на имота, консултираме Ви относно всички документи, които ще са Ви необходими за продажбата на Вашия имот. Осъществяваме рекламна кампания на предлагания имот и организираме огледи. Брокерите от агенция „Амалтея" са с Вас до получаването на окончателното плащане по сделката.