Преглед на оферта

Начало » Продава имоти » Преглед на оферта

Брокер за контакт:

Детелина Манолова
тел. 02 / 4428001
моб. 0885 078 748
епоща: manolova@zaimota.com

Номер на офертата: AID366

Инвестиционен проект

Град/Област: Слънчев бряг
Площ: 139 кв.м. ( €/кв.м.)
Цена: 850 €
Строителство: Тухла

Комплексът е от затворен тип състои се от 22 къщи и хотел.

Къщите са 4 типа . Къщи тип А, тип В, тип С и Д. Всяка къща разполага с вътрешна и външна камина самостоятелен двор от около 200 кв.м, веранда от около 25 кв.м. Новоизграждащия комплекс е от затоворен тип, с целогодишна охрана, почистване и поддръжка на къщите, 2 открити басейна и 2 открити паркинга.
Къщи тип А 116.95 кв.м. Къщите са редови на два етажа всяка . Състоят се от дневна, хол кухня и трапезария, камина, складово помещение и веранда от 22 кв.м. на 1 етаж.
На втория етаж две спални с две бани и една обща тераса. Къщи тип А са общо 6 на
брой и са напълно завършени и обзаведени.В момента от тези къщи има 5 на брой  свободни и се предлагат заедно с обзавеждането на цена от 850 евро на кв.м. Къщи тип B 120.40 кв.м. Тези къщи също са редови и на 2 етажа Състоят се от дневна, хол кухня и трапезария, камина , складово помещение и веранда от 22 кв.м. на 1 етаж.
На втория етаж две спални с две бани и една обща тераса.

 

Къщи тип В са общо 10 на брой и също са свободни в момента Те все още се изграждат и са на етап груб строеж. Цената на кв.м е 800 евро, като степента на завършеност е напълно оборудвани бани , стените на латекс или мазилка, предлагат се в цветово решение по избор на клиента.Подовата настилка е ламинат или паркет. Всяка къща е с камина и външно барбекю.Всяка къща има 22 кв.м. веранда и двор окол 200 кв.м , като това е бонус, който не се заплаща от клиента!
Къщи тип С 138,65 кв.м. Този тип къщи са самостоятелни на два етажа в момента.Състоят се от дневна, хол кухня и трапезария, камина , складово помещение и веранда от 22 кв.м. на 1 етаж.На втория етаж са две спални с две бани и една обща тераса. Къщи тип С са общо 3 на брой и са на етап груб строеж и са свободни и трите къщи.Цената е 850 евро на кв.м , степен на завършеност същата като на къщи тип В.